De Kleine Ondernemer

Gepubliceerd op 17 juni 2024 om 12:37

De kleine ondernemer.

Laten we het eens hebben over de hele kleine ondernemers. U weet wel, die schattige en bijzondere kleine winkeltjes, de mooie handgemaakte producten op markten en bazaars, de ambachtslieden en zo meer.

De voordelen van het winkelen bij deze ondernemers zijn vaak de kwaliteit van de producten, maar vooral ook de zorg, waarmee ze worden gemaakt of ingepakt. Altijd net dat beetje meer.

Zo ook bijvoorbeeld bij ons. Bestelt u iets bij ons online, dan wordt uw item altijd met grote zorg ingepakt, waar mogelijk in een mooi stoffen, handgemaakte verpakking. Om het eender welk bedrag u besteedt, er wordt altijd een extra cadeautje bijgevoegd. Kortom, uw bestelling wordt met liefde behandeld.

Zoals bij nagenoeg elke kleine ondernemer het geval is.

Voor ons, en al die andere kleine ondernemers bent u geen bestelnummer, maar een vreugdedansje en een echt mens, onze klant, waar we trots op zijn en blij van worden.

Misschien, heel misschien, zou u dit af en toe eens kunnen laten meespelen wanneer u iets wilt aanschaffen en op die markt of in dat winkeltje of kleine webshopje nou net dat product ziet, maar het kost een fractie meer. Bedenk u dan, in die fractie zit een hoop zorg, liefde en waardering voor u.

Met vriendelijke groet,

Mireille

JututBeyond


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.